Acasă » Utile » Cursuri on-line

Cursuri on-line

Curs on-line

Să ne pregătim de Paşti împreună cu copiii.

Sf. Paşti sunt un eveniment Cosmic esenţial. Aşteptarea lui este numită Postul Mare. Post nu înseamnă doar abstinenţă ci şi o atmosferă sufletesc-spirituală care să apropie de Taine, de înţelesuri, de Dumnezeu.

Cursul on line: Să ne pregătim de Paşti împreună cu copiii se adreseaza oricui doreşte să
aprofundeze trăirea Paştelui, părinţilor dar şi mămicilor care aşteaptă copil,
bunicilor, educatoarelor, învăţătoarelor, diriginţilor.

Online pentru ca toti suntem in criza de timp si prin curs primim surse gata pregătite pentru
ca dvs. să puteţi petrece cu copilul seara 1/2 sau 3/4 de oră la o calitate  care să contracareze faptul că avem atât de puţin timp la dispoziţie.

Cursul on line Să ne pregătim de Paşti…ne ofera un drum de 63 de zile:începutul postului-a 3 zi de Paşti 2013, peste 63 de povesti ptr copii, texte despre semnificatia Pastelui, care sa va permită dvs să dobinditi o stare potrivită Pastelui pentru a o putea transmite copilului, obiceiuri traditionale, ce devin subiect cu sens pentru o convorbire în familie, organizarea ambianţei cu obiecte şi imagini, la dorinţă confectionarea de mici obiecte, îngerasi de ex, silfe propunere de desene ptr dvs şi pentru copil, mici obiceiuri de pus în practică… texte esoterice privind Paştele, mici ritualuri, activităţi cu copiii, imagini cu sens care printate devin vederi de pus pe noptieră, iniţiere în simbolurile pascale, mici biografii ale personajelor biblice, cântece, rugăciuni, tehnica spunerii poveştilor, cunoştinţe despre copil, om în general.
Multe altele care ne armonizeaza cu noi înşine şi esenţa evenimentului Cosmic, cu acea trăire generoasă şi plină de veneraţie care ne deschide porţile Tainelor şi a bucuriei interioare.

Acest curs te ajută SĂ INTRI ÎN STAREA DE AŞTEPTARE A MISTERULUI DE PE GOLGOTHA, să-ţi înveţi copilul să sărbătorească, să-l iei inteligent din faţa televizorului, să construieşti o relaţie mai profundă cu copiii tăi, CU TOATĂ FAMILIA TA şi să dobândeşti autoritatea solidă şi sănătoasă pe care ţi-o dau numai comunicarea adevărului şi frumosul.

Pentru detalii şi înscriere
ileanavasilescu.cursuri@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s